Saturday, August 12, 2017

Perth Science Festival

Assalamualaikum...
Hai uollz!.

Letih sgt arini.   Gara2 berboot tinggi agaknya.. sbb nak sesuaikan dgn jaket itam punya pasal.  Ingatkan sekadar ke pasar beli ikan,  rupa2nya flyer yg ai post kat group family mendapat perhatian anak2.
Apakah flyernya itu??.



Ha ini dianya.  Excited pulak dorang nak pegi. Ai biasa2 je... sebab kat KLCC pun ada Petrosains kan?.   Eh betul ke nama dia Petrosains?.  Pesal Ahkak kau tetiba ilang ingatan ni?.  Seramnyaa!!.  Lama tak balik Malaysia tros lupa segala benda kat sana.  OMG!!. Astagfirllah.

Ok itu kat Msia.  Ni plak pameran sains kat Perth.









Berlokasi di  Perth Convention Exitibition Centre..  bangunan yg dekat2 dgn Elizabeth Quay tu.

Selalu just bawak anak2 pegi expo makan2 dan baju2,  rupa2nya expo2 berilmiah sebegini lebih mengujakan mereka.  Berejam juga melayan.



2 comments:

  1. yang bestnya pergi festival sains ni bila tengok diorang buat eksperimen bahan kimia berasap berbuih bagai. Hihi singgah sini jadi pembaca baru blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih Farhanna.. singgah & baca.
      Festival2 sebegini memang mengujakan..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...